kontakt

VI FØLGER OPGAVEN FRA START TIL SLUT

Efter at vi har modtaget dine trykfiler, bliver filerne gennemgået af vores grafiker, og vi kontakter dig, hvis vi ser noget der bør ændres, så du modtager den tryksag du forventer.

Tjekket af dine trykfiler er inkluderet i prisen (gratis). Herudover har du mulighed for at få tilsendt et digitalt prøvetryk inden vi starter på trykningen af din opgave.

Inden tryksagen forlader trykkeriet kontrollerer vi opgaven, som efterfølgende vil være klar til levering.

KREATIVE MEDIEFOLK
Selv om vi er et forholdsvis lille firma, kan vi løse de fleste opgaver inden for grafisk kommunikation. Vi har arbejdet sammen i mange år, og vi kender hinanden og vores kunder godt. Vi arbejder tæt sammen om opgaverne - uanset om det drejer sig om tryksager eller internetløsninger, og vi følger ordren fra start til slut.

Vi har grafisk afdeling med både mac og pc, trykkeri og bogbinderi i samme hus. Du kan derfor samle hele opgaven hos os, lige fra layout til levering, og behøver ikke kontakt med flere virksomheder for at få udført opgaven. Det sparer både tid og penge. Er der ting, vi ikke selv laver her i huset, får vi opgaven udført hos en af vores erfarne samarbejdspartnere, som vi gennem årene har opbygget tætte relationer til.

KONTAKT
Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller ønsker at afgive ordre.

Telefon
74 522 522

E-mail
info@stiftsbogtrykkeriet.dk

Åbningstider
Mandag-Fredag 7:00 – 15:30
Weekend Lukket

Postadresse
Haderslev Stiftsbogtrykkeri
Storegade 52-54,
6100 Haderslev