Vi levere et flot responsivt design

Priser fra - KUN 985,-

HJEMMESIDEN – DIN VIRKSOMHEDS PROFIL

PROFESSIONEL HJEMMESIDE
Din virksomhed fortjener at blive præsenteret på internettet med en professionel, mobilvenlig hjemmeside. En hjemmeside, der er udviklet efter dine ønsker og behov. Ingen skjulte gebyrer eller ukendte, dyre omkostninger.

FLEKSIBLE LØSNINGER
Gælder det E-handel? Vi har flere løsningsmodeller og samhandelsaftale med PBS, hvor vi kan formidle betalingsløsninger med betalingskort. I samarbejde med dig fastlægger vi den grundlæggende strategi og kombinere den med driftsikkerhed.

KOM NEMT I GANG
Det er nemt at handle hos os. Uanset, om du skal have din første hjemmeside, eller om din nuværende hjemmeside skal opfriskes, sidder vi klar til at hjælpe. Ring til os og få en snak om dit behov.


Hjemmesiden – Spring på hvor du vil

STARTLØSNING
Hjemmeside med virksomhedsportræt samt en kontaktformular. Siden er forberedt til senere udbygning og forsynet med søgeord og tilmeldt internettets søgemaskiner. Hjemmesiden opbygges af vore grafikere i samarbejde med dig.

Priser fra 985,-
+ driftsomkostninger for webhotel og mailhotel kr. 69,- pr. måned.

FIRMAPROFIL
Kan bestå af f.eks. en forside, side med præsentation af virksomheden, side med præsentation af virksomhedens produktsortiment m.m. samt side med kontaktformular. Hjemmesiden opbygges af vore grafikere i samarbejde med dig.

Priser fra 2.885,-
+ driftsomkostninger for webhotel og mailhotel kr. 69,- pr. måned.

DEN MELLEMSTORE LØSNING
Har du brug for en mere fyldestgørende præsentation? Her får du løsning der dækker de flestes behov. Hjemmesiden opbygges af vore grafikere i samarbejde med dig.

Priser fra 4.885,-
+ driftsomkostninger for webhotel og mailhotel kr. 98,- pr. måned.

PROLØSNING
Skræddersyet professionel hjemmeside. Her får du den ultimative løsning.

Fast lav pris 11.800,-
+ driftsomkostninger for webhotel og mailhotel kr. 125,- pr. måned.


All-in hjemmesiden – Ikke så megen snak – alt inklusive.

• Domæneregistrering (inkl. årlig domæneafgift) • Webhotel • Mailhotel eller professionel webmail • Grafisk opbygning og løbende vedligeholdelse af vores grafikere *) • Mulighed for Office 365 pakke (tilkøb)

Du betaler et fast månedlig beløb – og så er den ikke længere! Aftalen kan til enhver tid opsiges eller konverteres til anden webaftale.
Ring til os og få en snak om dit behov, eller se detaljerede specifikationer på vores hjemmeside.

Den mest fleksible løsning på markedet.

ALL-IN STARTLØSNING
Hjemmeside med virksomhedsportræt samt en kontaktformular. Siden er forberedt til senere udbygning og forsynet med søgeord og tilmeldt internettets søgemaskiner. Hjemmesiden opbygges i SiroccoWeb af vore grafikere i samarbejde med dig. Prisen er inkl. 2 timers årlig opdatering.

All-in-prisen er kr. 125,- pr. måned*).

ALL-IN FIRMAPROFIL
Kan bestå af f.eks. en forside, en side med præsentation af virksomheden, nogle sider med præsentation af virksomhedens produktsortiment m.m. samt en side med kontaktformular. Hjemmesiden Sammen udarbejder vi en præcis hjemmeside der giver et godt indblik i din virksomhed og præsentation af dine produkter. Prisen er inkl. 4 timers årlig opdatering.

All-in-prisen er kr. 265,- pr. måned*).

ALL-IN DEN MELLEMSTORE LØSNING
Har du brug for en mere fyldestgørende præsentation? Her får du mulighed for en hjemmeside, der dækker de flestes behov. I samarbejde udarbejder vi struktur og målsætning, så dine besøgende ubesværet bevæger sig rundt på siden, samt optimerer siden til internettets søgemaskiner. Prisen er inkl. 6 timers årlig opdatering.

All-in-prisen er kr. 385,- pr. måned*).


*) Abonnementet faktureres kvartalsvis forud. Minimum 12 måneders løbetid, herefter kan abonnementet ændres eller opsiges med 1 måneders varsel. I abonnementet er inkluderet mellem 2 og 6 timers opdateringsservice.